Zoek je iets anders?


IJgenweis | Appelscha

Eten & drinken

Onze brasserie is een ideale locatie voor liefhebbers van de natuur en eerlijk eten en drinken. Op de menukaart staan gerechten gemaakt met biologische ingrediënten en producten uit de regio. Deze zijn echt lekkerder en verantwoord. Met name de groenten en het vlees behouden hun oorspronkelijke en authentieke smaak en textuur.

Wij houden rekening met de natuurlijke groei van de gewassen en dieren, de wisseling van de seizoenen en de lokale hulpbronnen. Zo vindt u bij ons op de kaart bijvoorbeeld een burger van 100% rundvlees van de Schotse Hooglander, biologische kroketten, en boerenkaas. Ons brood wordt gemaakt bij OlmenEs in Appelscha en wij serveren biologische melk en suiker bij de koffie. Daarnaast hebben wij uiteraard gekozen voor biologische wijnen, Drents Bier en biologisch Boerderijs.

Onze kaart is geschikt voor consumpties tussen 10:00 en 17:00 uur. ‘s Ochtends kunt u genieten van onze op IJgenweize gebrande koffie met vers gebak, tussen de middag geniet u van een lunch en aan het einde van de middag van bitterballen op het terras. Ook na een heerlijke wandeling kunt u terecht voor een warme kop dagsoep of een verfrissend ijsje.